onsdag 24 januari 2007

The three men were not armed

Det säger en israelisk militärtalesman efter israeliska ockupationssoldater skjutit ihjäl en samt skadat och gripit två palestinska arbetare vid Kissufim i södra Gaza. Männen var på väg för att söka arbete inne i Israel.

Det har sagts innan och det måste upprepas om och om igen. Israel utför ett systematiskt, långsamt folkmord i Gaza och Västbanken. Israeliska soldater leker med det ockuperade folkets liv. Totalt avhumaniserade dödas palestinierna kallblodigt och försvarslösa, till med när de försöker upprätthålla en normal tillvaro under en allt brutalare ockupation.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Allt detta är självklart sorgligt, att män som bara vill arbeta tvingas till farliga eskapader för att få möjlighet.

Det står också i artikeln att flera varningsskott sköts och att de försökte träffa benen, varpå en av männen träffades illa och dog.

Försvaret är onekligen tunnt men grundar sig i att hamasaktivister går till väga på samma sätt när de smugglar in bomber inför attentat mot civila i Israel.

Att kalla det som händer på västbanken och gaza för folkmord är att devalvera dess betydelse, något vänstern gjort i alldeles för lång tid.

Anonym sa...

Läget i Palestina kommer inte att bli bättre så länge alla blundar för Israels brutalitet mot palestinierna. Så fort ngn palestinie försvarar sig själv så är det han som e terrorist och "hotar de israeliska invånarna". Medan den israeliska militären bara "upprätthåller lugnet" i de palestinska områdena...

Så länge det finns en ockupation så finns det motstånd!!!

Dessutom så skulle alla som förstår hur d verkligen är där kalla det som händer för folkmord!!!

Anonym sa...

För att var något cynisk: Om nu "den judiska staten" skulle få för sig att uträtta ett folkmord. Tror du på fullt allvar att man inte tagit kol på fler palestinier. För i all ärlighet, vilket folkslag har mer erfarnhet av hur ett sådant går till!

Historierevisionism är bara förnamnet!

DUMB ASS!