fredag 6 oktober 2006

Mission:Iran : "Utrikespolitisk regression"

Nu har vi fått namnen på dem som är den nya regeringens ministrar. Uppsättningen av människor är som förväntat helt åt helvete, men å andra sidan är det en borgerlig regering vi pratar om. Det finns mycket att skriva om, tex om det faktum att Sabuni blev integrationsminister. Sabuni som har ropat "Vargen kommer" genom förslag om att invandrartjejer ska gynntestas, har blivit minister med ansvaret att "integrera" oss. Otäckt, riktigt otäckt.

Jag tänkte dock referera till ett inlägg från Mission:Iran som berör valet av utrikesminister,
Förändringen nu är ett bakslag mot allt Sverige skulle ha kunnat stå för i den internationella arenan, och särskilt mellanöstern. Göran Persson ska inte lyftas till skyarna med sin sionistiska övertygelse och feghet gentemot amerikansk imperialism och nykoloniala politik, inte minst den våg av våldtäkt som skett på de mänskliga rättigheterna sedan starten av Kriget mot terrorismen.

Men Bildt är i alla avseenden värre. Uppbackad av krigshetsare, neo-liberaler och kriget-mot-terrorismen-fanatiker lär vår utrikespolitik inte bidra till att stoppa fler illegala människorov och kidnappningar från amerikanska militärer och underrättelsetjänster.

Läs här!

Inga kommentarer: