lördag 23 juni 2007

Bloggen fyller två

Idag den 23 juni fyller min blogg ID:Pelaseyeds två år. Det har varit händelserika två år. Och om man ska göra en tillbakablick så har det väl inte undgått någon att det går åt helvete för Sverige.

En borgerlig regering genomför ett systemskifte. Politikens alla områden har berörts - det har också ditt och mitt liv. Året har även präglats av motstånd mot orättvisorna runt omkring oss, såväl här hemma i Sverige som runt om världen. Bloggen har fyllt en funktion, kanske inte i motståndsarbetet men desto mer för mig personligen. Att skriva om saker man tänker på är alltid bra. Om väljer att skriva ner dem i en privat dagbok eller istället väljer att skrika ut dem till hela världen i form av en blogg är ett val och handlar kanske om smak. För mig har det i alla fall fungerat bra. Jag önskar bara att jag hade tiden att skriva fler inlägg och om fler områden som jag tycker är viktiga. Vi får helt enkelt se vad som händer framöver.

Här är tre inlägg från det gångna året. Vi ses nästa bloggår!
>>Solidaritet
>>Mediarapporteringen underblåser rasism
>>Krigshetsare

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis på 2-årsdagen! Keep up the good work!

Unknown sa...

Jag tackar!

Ali Esbati sa...

Tavallod, tavallod, tavallodesh mobarak.

Åsa sa...

Grattis i efterskott! Har ganska nyss upptäckt bloggvärlden (är lite trög av mig). Efter en tur bland oändligt massa matbloggar dras jag oundvikligen vidare in i politiken :) Din blogg ligger bland mina topp 10! Hoppas du hinner fortsätta som du gjort hittills.