fredag 22 juni 2007

Fuck Sverige!

Det pratas mycket om svenskhet i dessa dagar. Igår såg jag på TV4s s.k. "debattprogram" Kvällsöppet med Ekdal & Hakelius. Programmet hade bjudit in ghettoetablissemanget i egenskap av Pascalidou och Madon som tilllätts generalisera och representera. Under tiden hade Hakelius fullt upp med att supa sig full på nubbe. Äckligt som fan, var det.

Idag läser jag ungmoderaten Wykmans blogg där han visar sin snälla, humana sida när bjuder in oss invandrade till midsommarfirande. När jag i nästa stund läser om kommande förslag från moderpartiet Moderaterna så sjuder det i mitt blod. Försörjningskrav för invandrare. I klartext innebär utspelet att flyktingar som vill att deras anhöriga ska erbjudas en fristad undan förföljelse, tortyr och i värsta fall dödsstraff, ska åläggas försörjningsskyldighet - med andra ord ska flyktingar försörja andra nyanlända flyktingar.

Äckligt som fan, är det i det här landet! Fuck Sverige!

1 kommentar:

Anonym sa...

"Kommer svenskarna bli en minoritet i Sverige? Frågan låter ju absurd. De flesta tänker nog att det inte finns den minsta chans att svenskarna skulle kunna bli en minoritet i sitt eget land. Det finns dock folk som har räknat på detta som har en annan syn på saken. Frågan är inte om vi kommer bli en minoritet i vårt eget land, frågan är bara när det sker."

http://warrior-prophet.angelfire.com/