torsdag 29 juni 2006

FÖRDÖM DET ISRAELISKA VÅLDET

Manifestation mot Israels intrång i Gaza

Israel trappar återigen upp sitt våld mot det palestinska folket genom sitt intåg på Gazaremsan. Det israeliska flygvapnet har bland annat riktat bombattacker mot de tre broar som förbinder Gazaremsans norra och södra del, och mot el- och vattenförsörjningen. Israeliska militär har tillfångatagit 64 medlemmar ur den palestinska regringen. Åtta av de gripna är ministrar i den nya regeringen och 20 är ledamöter i det palestinska parlamentet. Återigen har israeliska panzarvagnar och bulldozers skurit av det illa sargade palestinska samhället.

Ung Vänster kräver att regeringen öppet kritiserar Israel genom att omedelbart kalla den israeliska ambassadören i Stockholm till sig och att regeringen tar avstånd från EU: s och USA: s stöd till den israeliska statsterrorismen.

Slut upp på manifestationen!

Tid: Lördagen den 1 juli, kl 13-15
Plats: Korsningen Kungsgatan/Korsgatan (vid Domkyran i Göteborg).

Arrangörer: ISM, Fredskoalitionen, Ung Vänster mfl

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är nästan så man vill slänga sig på ett tåg och åka till Göteborg, väldigt långt! men jag blir så förbannad!! Höj en extra näve för min skull.

Anonym sa...

Vart går man om man vill protestera mot nomenklaturan som ser till att palestinerna har ihjäl en och annan israel lite då och då med jämna mellanrum för att upprätthålla denna oändliga konflikt?