tisdag 1 augusti 2006

Mållös ilska och sorg

Många har tipsat om filmen "Peace, Propaganda & The Promised Land" som visar flera sidor av den israeliska terrorstatens ockupations- och krigspolitik.

Se den här! Den ger på ett bra sätt en inblick de ockuperade områdena och det gigantiska lobbymaskineri som maler sönder den objektiva journalistiken i väst, också i Sverige.

Återigen, filmen är ett måste! Du som läser detta och tänker att Pelaseyed är en antisemit, en islamist och en kommunist eller alla tre på en och samma gång - en antisemitisk islamtistisk kommunist - bes att dra dig tillbaka för en stunds eftertanke, ett djupt andetag och en knapptryck på länken som leder till filmen.

Det som sker i de ockuperade områdena, och det som Libanon återigen får genomlida är ett inhumant agerande från en övermäktig krigsmakt. Resultatet är urskiljningslöst mördande och grova brott mot mänskligheten. Dessa brott får inte glömmas. Sprid filmen till så många människor som möjligt! Folk måste få se, beröras av den pågående avhumaniseringen och berätta vidare!

Inga kommentarer: