tisdag 31 juli 2007

Ismail om Treenigheten

Ismail tillika ägaren av bloggen Arabica skriver bra om Mellanöstern och den senaste tidens händelser. Läs här!
Idag står det i tidningen att Israels regering överväger att låta jordansk militär sättas in på den ockuperade Västbanken för att hjälpa den palestinska "regeringen" med att bekämpa extremister(Hamas). Gött! Nu kan herr Olmert luta sig tillbaka och se på medans ett annat land våldtar det vackra landet och folket boendes på västra delen av Mellanöstern.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är liksom det som är meningen.

Enligt judisk lag, (Halakha) är judiskt blod inte bara alltför dyrbart att spilla utan också ett brott.

Det är sålunda därför "israel" ockuperar och bedriver folkmord i mellanöstern genom ombud av därför villiga armeer av försumbara icke-judar.

Den motbjudande och hämdgiriga "gud" i GT som uppmanade dem att ockupera landet förra gången, för 2000 år sedan, påbjöd också "aska över" på icke-judars huvuden.

Denna lag återfinns inte uttryckligen i apartheid-etnokratins sk. "lagar" (märkligt man har lagar men ingen konstitution eller fastslagna gränser) men påverkar allt vad "israel" företar sig genom försumbara straff och ändlösa krig och folkmord på just icke-judar av främst arabiskt ursprung...

Christian BK Aasvestad sa...

Åh nej, det finns minsann ingen antisemitism hos vänstern!

Mikhas sa...

Gratulerar dig till att folkmordsförespråkaren och anti-allt-annat-än-judar-apartheidfantasten ,As-vestad eller bollkalle Ååsnestad som han också kallas eftersom han bevakar så många bloggar han orkar, har hittat hit.

Men visst vi i vänstern var väl "anti-tyskar" under andra världskriget och "anti-sydafrikaner" senare, nu är vi givetvis "anti-semiter" också.

Ååsnestad älskar att kasta runt detta ockuperade begrepp väl medveten om att människor av judisk börd endast utgör mindre än 0.2% av folkgrupperna "semiter", nej ANTI-SIONIST är rätt begrepp här, liksom vi var och är unisont anti varje form av fascism och etnokrati..

Christian BK Aasvestad sa...

"Enligt islamisk lag, (Sharia) är muslimskt blod inte bara alltför dyrbart att spilla utan också ett brott.

Det är sålunda därför "palestina" ockuperar och bedriver folkmord i mellanöstern genom ombud av därför villiga armeer av försumbara icke-muslimer.

Den motbjudande och hämdgiriga "gud" i Koranen som uppmanade dem att ockupera landet förra gången, för 1500 år sedan, påbjöd också "aska över" på icke-muslimers huvuden."


Om någon skulle skriva en kommentar som den här, misstänker jag att Thaher Pelaseyed och andra skulle vara snabba med att ta fram islamofob och rasist-stämpeln...

Anonym sa...

Det är ganska anmärkningsvärt att Pelaseyed nu handlar även i antisemitism.

Klassigt!